PorXukor

Az állandó éhségérzet és az édesség utáni vágy nem könnyíti meg a diétázók dolgát. A PorXukor amellett, hogy nem sarkallja felesleges inzulintermelésre a szervezetünket, még az étvágyunk csökkentéséhez is hozzájárul.

A 100%-ban nyírfacukrot tartalmazó összetétel alkalmazásának egyik legnagyobb előnye, hogy a diétázók a fegyelmezett étrend betartása mellett is élvezhetik az édes ízt. Fogyasztására nincs életkori megkötés: nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek és a várandós kismamák is nap mint nap alkalmazhatják. Egyaránt megállja a helyét a candidások és a paleósok táplálkozásában is.

Ezt az egyedi vegyületet már a 19. század végén felfedezte egy német tudós. A második világháború hívta azt életre, hogy a nyírfacukor ipari méretű gyártása elindulhatott. Az édesítőszer beszállítási lehetőségektől megfosztott Finnország egy elérhető cukorpótló megoldás után kutatott és talált rá végül az országon belül a nyírfára.
A nyírfacukorral olyan néven is találkozhatunk, mint xilit vagy xylitol. Ez a cukoralkohol rostos gyümölcsökben és zöldségekben is megtalálható, kis mennyiségben az emberi test is termeli.
A PorXukor íze és állaga olyan, mint a hagyományos porcukoré, annak hátrányos tulajdonságai nélkül. Spórolja meg a cukor darálásának idejét és dekorálja ezzel az alapanyaggal az elkészült finomságokat! Kitűnő alapanyag sütemények sütésénél, mázak, krémek és habok készítésénél egyaránt. A piskóták és habcsókok is a finnországi gyártású alapanyag alkalmazásával érik el tökéletes állagukat.

A finomított párjával csupán megjelenésében és ízében hasonlatos PorXukor glikémiás indexe mindössze 7. Az alacsony érték azt mutatja, hogy a szervezet ,,ráérősen” dolgozza fel, így kevesebb inzulint kell termelnie. A tudatosan étkezők válláról leveszi azt a terhet, hogy le kelljen mondaniuk az édes íz élményéről és kedvenc ételeikről. Nem csak kevesebb zsírt raktároz el, hanem kivédi azt, hogy bármilyen hirtelen változás történjen a vércukorszint alakulásában.

Kivételes tulajdonsága, hogy nem nyújt táplálékot a Candida és más élesztőgombák számára, ebből adódóan a candida étrendet követők bátran fogyaszthatják, azonban kelt tészták elkészítésére önmagában nem alkalmas.

A termék fogyasztásakor az édes íz mellett egy kissé hűsítő ízélményben van részünk és nem kell aggódnunk fogaink épsége miatt sem, ugyanis a szájban lévő baktériumoknak nem szolgáltat táptalajt. Továbbá hozzájárul szervezetünk méregtelenítéséhez és serkenti a szervezet kollagén termelődését is.

Használja minden olyan ételhez, italhoz, mely megkívánja az édes ízvilágot, legyen szó omlós tészták, linzerek, palacsinták, szörpök, szirupok készítéséről. Segítségével a sütemények, torták és a különféle finomságok is a receptek megváltoztatása nélkül készíthetőek el.

 

A nyírfacukor fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

A nyírfacukor rendszeres alkalmazása előtt a szervezetet fokozatosan szoktassuk hozzá kisebb adagokban. Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású!

Kutyáknak és más kisállatoknak ne adjunk a termékből!

 

Tartalmaz: 100% xilit

 

Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 1004 kJ/240 kcal
Zsír: 0 g
amelyből:
telített zsírok: 0 g
Szénhidrát: 100 g
amelyből:
cukrok: 0 g
poliolok: 100 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g

 

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Származási hely: Finnország

Mint minden weboldal, oldalunk is használ sütiket (cookie-kat), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. Részletes információk: További információk

Cookie-k (sütik) használatának szabályzata

Ez a szabályzat Lechner és Zentai Kft. (1026 Budapest, Törökvész lejtő 24., Adószám: 10392115-2-41) által működtetett Nature Cookta weboldal cookie-jaira vonatkozik, mely 2011. augusztus 3-án hatályba lépett, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és a módosított, 2002/58/EC uniós irányelv alapján készült.

Mi is az a cookie (süti) ?

Egy olyan információcsomagot jelent, mely számokat és betűket tartalmaz, s a Felhasználó számítógépén, mobiltelefonján vagy egyéb, az internetezést elősegítő eszközén tárolódik. A cookie-k nem tartalmaznak futtatható vírusokat és állományokat, a Felhasználó azonosítására nem képesek, nem férnek hozzá merevlemezeinek adataihoz.
A személyre szabott kiszolgálás érdekében az internetező segítségére vannak, hogy kellemesebb felhasználói élményt nyújtsanak, statisztikai célokat szolgáljanak valamint javítsák a weboldal használatának minőségét.

A cookiek használata

Alkalmazásukkal kényelmesebbé és gyorsabbá tehetjük az oldal használatát, azonban a cookiek engedélyezése, elfogadása nem kötelező. Mivel a böngésző és nem a szolgáltató hozza létre a sütiket, így a Felhasználó saját böngészőjében van lehetősége beállításukra, letiltásukra. Vegye figyelembe, hogyha a Nature Cookta sütijeit letiltja, bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni, a Lechner és Zentai Kft. weboldala nem tudja garantálni a honlap teljes körű használatát. Beállításukkal, letiltásukkal kapcsolatos információkat a Felhasználó keresse böngészője ,,súgójában”.

Az oldalon használt cookie-król (sütikről)

Érvényességüket és származásukat tekintve a Nature Cookta weboldala a következő cookie-kat használja:
Ideiglenes, úgynevezett session cookie-k
Ezek a sütik automatikusan törlődnek. Elengedhetetlenek ahhoz, hogy a weboldal bizonyos funkciói és alkalmazásai megfelelően tudjanak működni. A Felhasználó aktuális munkamenetére korlátozódnak, céljuk pedig az, hogy megakadályozzák az adatvesztést.

Mentett cookie-k

Az állandó cookie-k a Felhasználó számítógépének merevlemezén tárolódnak, azonban meghatározott határidők lejárta előtt törölhetőek. Időtartamuk attól függ, hogy a Felhasználó internetes böngészőjében milyen beállításokat alkalmazott. A weboldal így név nélkül marketing- és optimalizálási adatokat tud gyűjteni, hogy a lényeges információk célzottabban juthassanak el a felhasználókhoz. Belső és külső cookie-k Az éppen megtekintett webhelyről származó vagy arra érkezett cookie az úgynevezett belső cookie. Olyan adatok tárolására használják, melyeket a Felhasználó a weboldalra történő látogatásakor végzett. Az oldalon regisztrált felhasználóknál be- és kijelentkezésnél azonosításra szolgáló, belső sütiket alkalmaz.
A külső cookie-k forrása külső szolgáltató által a Nature Cookta oldalba befűzött kód. Az Adwords és az egyéb külső sütik (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest stb) segítik a Felhasználó webhelyhasználati szokásait feltérképezni, és elősegítik a hirdetési vagy marketingcélok eredményesebb kidolgozását. Ha a Felhasználó ezekre a szolgáltatásokra bejelentkezett, akkor a cookie-k segítségével regisztrálják látogatását honlapunkon.
A Lechner és Zentai Kft. által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. Ezek a cookie-k (sütik) elemzési, külső cookie-k. Adatokat gyűjtenek annak érdekében, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. A következő linken lehetősége van a Google Analytics sütijeiről részletesebben tájékozódni: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

További információ a cookie-król

A cookie-k a Nature Cookta oldalra látogatóknak megkönnyítik a honlap használatát, valamint a weboldal üzemeltetője részére működésének ellenőrzését is biztosítják. Az oldalon nyújtott szolgáltatások zavartalan és optimális színvonalú működését teszik lehetővé a visszaélések megakadályozásával. A Felhasználó cookie-k, sütik használatáról a weboldal Rólunk menüjének elérhetőségein további információkat kaphat.

Bezár